Jobb hos oss

Operativ performance markedsfører - deltid

Vi vokser og skal styrke oss ytterligere på digitale flater.  Nå ser vi etter en som vil være hos oss i en deltidsstilling og jobbe operativt med performance og oppfølging av dette på våre kunder. Du vil bli en del av en gjeng på totalt 24 personer og jobbe under vår Digitale strateg, men rapportere til daglig leder.  Vi tror du er inne i ditt siste semester som student på Westerdals eller BI, men det er selvsagt ikke et krav.  

Vi ser etter en som er strukturert og med gode prioriteringsevner.  Stillingen er operativ og krever god gjennomføringsevne og at man er resultatorientert. Du vil jobbe med de fleste funksjonene i byrået og det er derfor viktig at du er en lagspiller med gode kommunikasjonsevner og evner til å finne smarte uttak og løsninger i tilgjengelig innsikt. Initiativ er således en viktig kvalifikasjon.  

Du vil jobbe med digital markedsføring i egne, fortjente og kjøpte flater på vegne av Ernö sine oppdragsgivere og erfaring med annonsekjøp i ett eller flere av verktøyene under er et pluss;

  • Facebook Business Manager
  • Google Adwords
  • Programmatiske DSPer - f.eks. Adform, Doubleclick, Appnexus, ++
  • Snap Ads Manager

 

Har du kjennskap og kunnskap til publiseringsplaner knyttet til aktiviteter i sosiale medier på tvers av organiske og kjøpte poster, er det også et pluss. Stillingen er deltid, med mulighet for fast ansettelse. Antall timer pr. uke kan variere og er ikke 100% definert og vil avtales nærmere med den som får jobben.  Stillingen er lønnet og lønn avtales ifm ansettelse.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt:

Odd Rune Farsund, Tel: +47790544201