Ernö, 13 år

Ernö, 13 år

 

Reklamebyrået Ernö ble født 1. september 2006 av svært ambisiøse foreldre.

Lenge før den første skisseblokken kom på plass, var byrået allerede fylt til randen med planer, drømmer og forventninger om hva det skulle bli. Det ble midtpunkt og diskusjonstema fra dag én, og fikk full oppmerksomhet fra de fem som hadde vært med på å unnfange det.

Som nyfødt reklamebyrå er det ingen kjære mor. Fra dag én må du stille opp i konkurranser og sloss med byråer som er mye større enn deg. Hver gang du vinner blir du litt større og litt sterkere. Hver gang du taper blir du litt klokere. Det er naturlovene som råder i et reklamebyrås liv.

Ernö har bitt godt fra seg i løpet av de første årene. I dag er han en kjekk og oppegående tolvåring med 24 ansatte, enda flere kunder og eget hus på Grünerløkka. Han kan allerede se tilbake på et begivenhetsrikt liv, samtidig som han har fremtiden foran seg. En fin alder for et byrå, med andre ord.

Det er flere grunner til at Ernö har vokst seg sterk. Han har bra folk rundt seg, både kunder og ansatte. Hans mål er å hjelpe sine kunder med å nå deres. Han går ikke hjem om kvelden før han er fornøyd.

I dag strekker Ernös arbeid seg fra strategisk rådgivning til kommunikasjonsløsninger på de fleste flater og i de fleste sammenhenger. På disse nettsidene kan du bli bedre kjent med ham. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil slå av en prat.