Personvernerklæring for reklamebyrået Ernö

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Ernö samler inn og bruker personopplysninger.

Ernö, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettstatistikk

Ernö samler inn opplysninger om besøk på ernooslo.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Ernö bruker informasjonskapsler til å generere statistikk i Google Analytics og kan således spore din bruk av nettstedet til IP-adressen du bruker.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer tre informasjonskapsler på din maskin (_ga, _gat og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter den tiden Google til enhver tid spesifiserer. Du kan lese mer om disse her (google.com): https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.  

Hvordan du administrerer informasjonskapsler kan du lese om på nettvett.no: Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)