Om oss

Ernö er et norskeid fullservice reklamebyrå, etablert av erfarne reklamefolk i 2006. 

Vi utvikler og implementerer sterke, lønnsomme og varige kommunikasjonskonsepter.

Vi er opptatt av solid innsikt, av tydelighet, enkelhet og helhet i måten å kommunisere på og åpenhet i måten å samarbeide på. 

Vi lager kommunikasjon for store og små oppdragsgivere, på norsk og nordisk basis med utgangspunkt i disse tjenestene: 

Innsikt / Strategi
Kreativt / Idé
Tekst / Innhold
3D / Motion
Design / Produksjon
Web / Utvikling
Digitalt / Skjermbasert
Performance marketing

Ernö Express

En raskt og effektiv løsning for produksjon av enkle, malbaserte annonseformater og trykksaker.

I vårt Expressteam produseres materiell basert på predefinerte designmaler, raskt og kostnadseffektivt. Her går bestillinger til egen prosjektleder, som setter dette i umiddelbar produksjon. Det er med andre ord ingen briefer eller involvering av en større del av kundeteamet, noe som sikrer rask leveranse.

I Express jobber vi etter ferdige designmaler, som tilpasses konkrete aktiviteter. For brosjyrer, enkle annonseformater eller interne arrangementer hvor man trenger roll-ups, plakatering eller andre visuelle fremstillinger, er Ernö Express en meget kostnadseffektiv løsning. 

Ta kontakt med din faste kontaktperson i Ernö for å komme i gang med Ernö Express.Ernö samarbeider med TBWA i Norden

TBWA er et av verdens beste reklamebyrånettverk, og trenger du en nærmere presentasjon, så besøk dem gjerne her. (tbwa.com) Vi har i flere år samarbeidet tett med de nordiske TBWA-kontorene i Stockholm, København og Helsinki, på oppdrag fra både norske og internasjonale oppdragsgivere.  

Ønsker du å vite mer om vårt nordiske tilbud og hvordan vi kan hjelpe deg og din merkevare på tvers av landene, ta kontakt med din faste kontaktperson i Ernö eller daglig leder stian@ernooslo.no